Hembesök av en näringsterapeut

I dagarna fick jag hembesök av en näringsterapeut som jobbar med kvantmedicinsk analys/hälsoanalys Hon hade bokat behandling hos mig och när jag hörde vad hon var utbildad till så tyckte jag det lät jätteintressant och frågade henne om vi kunde byta tjänster. Jag önskar att jag var lite piggare för jag vill göra så mycket i mitt liv men orken finns inte som den fanns förr. Åldern tar väll säkert ut sin rätt och att jag haft utmattingsymptom, så det gäller att dra i handbromsen och prioritera.  Jag har gjort en hälsoanalys hos läkare men proverna har varit på topp förutom en eventuell pågående astmautredning där jag nu prövar olika astmamediciner. Så hur går en kvantmedicinisk analys till? En maskin som är kopplad till en dator och till personen som ska analyseras. Jag fick sitta med band runt handleder, runt fotanklar och ett band runt huvudet. Det tog ca 2,5 timme att utföra denna behandling. Maskinen skannar av kroppen vi består alla av molekyler, som i sin tur består av atomer med sina elektronmoln cirkulerande runt atomens kärna. Alla organismer och all materia utstrålar olika elektromagnetiska energivågor som ett resultat av de molekylära svängningarna. En frisk cell har en viss vibration beroende på vilket organ den är en del av. Alla organ, vitaminer, aminosyror, hormoner, bakterier, virus, parasiter, blodkroppar etc. har sina specifika energisignaturer, frekvenser. Våra kroppar påverkas negativt av höga frekvenser, som t.ex. mikrovågor men påverkas positivt av låga frekvenser, som t.ex. musik. Maskinen är ett kvantmedicinskt analys och balanseringsinstrument som mäter vitaminer, mineraler, aminosyror, hormoner, matsmältning och patogener. Terapeuten ser då kroppens obalanser men diagnostiserar inte sjukdom utan lägger ett hälsopussel med fokus på helheten. En analys läser av vitamin och mineralbrister, överkänsligheter/ allergier, tarmflora, matsmältning, Candidaöverväxt, hormoner, Ph värdet kroppen, cellernas inre stress och immunsystem. Linn Tordestam som näringsterapeuten bad mig först att fylla i ett formulär om mitt leverne och vad jag åt innan hon kom till mig. Vad kom apparaten fram till då? Jo jag hade svårt att ta upp A och E vitamin och då gäller det att få tarmen i balans. Mögel, damm och pollenallergi. Mögel vet jag har både bott och jobbat i ett mögelhus och är känslig nu, och pollen hade jag lite av när jag var ung. Damm kan jag också känna av. Därav mina lungproblem… Sköldkörteln var bra men det var något ämne i den som jag hade för lite av, men ingen fara. Hormonerna var bra men dock lite för lite av Progesteron. Ingen Candidaöverväxt och det förstår jag, försöker att inte äta socker som göder denna svamp. Några mineralbrister så som kalium och calsium hade jag. Då kan jag förstå tröttheten…Nu kommer Linn att göra en sammanställning av allt detta så jag inte springer till närmaste apotek/hälsokost och handlar en massa produkter i onödan. Mycket har ju med tarmen att göra vad den kan uppta för vitaminer. Så det kommer ligga ett fokus på den. hon nämnde något om PH kalk som jag kanske ska inta för att läka tarmen. Men nu väntar jag bara på hennes sammanställning och vad jag kan göra för att läka. Svar kommer i veckan…. ser fram emot det. Linn är utbildad i Spanien som näringsterapeut och SCIO terapeut. SCIO står för Scientific Consciousness Interface Operation. Hon letar för närvarande efter en lokal att arbeta i och har ingen hemsida ännu men är på gång…

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan