Ett besök på Wenngarns slott

Idag blev det ett besök på Wenngarn slott med min väninna karin. Det skulle ha varit motorträff där men som tyvärr var inställt. Så vi tog en promenad i den vackra omgivningen istället och hittade ett vackert trädgårdsland. Fantastisk fint trädgårdsland med blommor, grönsaker och örter. Karin och jag tog var sitt basilikablad och smakade, men i samma ögonblick så hörde vi en röst från en arg tjej som jobbade som trädgårdsmästare att vi minsann skulle låta bli att smaka sådär. Hon var riktigt förbannad. Vi bad lite skamsna att vi blivit påkomna av att ha pallat ett basilikablad om ursäkt medan vi sakta drog oss därifrån medans hon fortfarande skällde på oss. Energin blev plötsligt låg… Karin sa det kanske var ett spöke det där och vi skrattade. Vi gick förbi några äppelträd och vi funderade på om vi skulle våga oss på att palla ett äpple, men vi lät bli :-))) Vi gick vidare till Restaurang stugan och köpte lite kaffe och brulépudding. Vi satt och pratade med kocken och ägaren till restaurangen som däremot var riktigt trevliga. 

Det finns ingen galleri valts eller galleriet har tagits bort.

     

 

Lämna ett svar

Till startsidan