Förändringar, nya mål och hur färgerna påverkar

 

 

ny rosa singoallatop

Sommaren går mot sitt slut och det är en bra tid för att sätta mål och att göra förändringar i ens liv. Jag är verkligen inne i en sån fas nu och hösten är en sån tid. Hur är det för dig? Det första målet är nu att ta hand om min kropp inifrån som ni vet så hade jag en näringsterapeut hemma hos mig som verkligen har hjälpt mig i den processen. Jag tycker jag har fått lite mer energi även fast jag bara är inne på andra veckan…. Mitt andra mål är att hitta någon yogagrupp där det finns klippkort så jag kan komma när jag kan, eftersom jag jobbar på oregelbundna tider/dagar inom vården Samt jobbar med mitt företag www.myntablad.com . Jag yogade mycket förr så jag vet hur fantastiskt det är för kroppen. Kroppen blir smidigare och sinnet lugnare. Förra hösten gjorde jag en hälso och träningsresa till den fantastiska ön Fuerteventura, där det ingick yoga varje dag. Längtar verkligen  tillbaka dit, men det är ju lite svårt med resor i dessa tider. Har någon något tips på yogagrupp i Uppsala så skriv till mig. Mitt andra mål är min blogg som jag kommer dela mina tankar om allt mellan himmel och jord. Jag är så glad för jag har redan fått en sponsor och hoppas på få fler snart. För att må bra också är det viktigt att ha färger omkring sig vad livar inte upp som en färgrik blombukett. Inredningen kan man fixa till det med kuddar och gardiner i färger man tycker om. För några år sedan var jag verkligen en blå människa det var min favoritfärg. Det är en färg jag tycker mycket om , men just nu är jag inne i en rosa/ceriseperiod. Gult och orange är också en färg jag dras till just nu. Man blir glad av färger och färger påverkar även auran det energifält som man har runt kroppen. Vit färg förstorar auran och svart färg förminskar auran. Färger påverkar vår sinnesstämning enligt psykologisk vetenskap, det är inte alltid vi kan förnimma det utan det fungerar på ett omedvetet plan i det undermedvetna.

Rosa outfit som är 20 år gammal men oanvänd

Den här outfiten den rosa överdelen är faktiskt 20 år gammal som bara hängt där i garderoben utan att användas. Ofta slänger jag kläder efter några år om jag inte använt dom, men den här har hängt med. Tankar som man har, har också en energi som påverkar en det är lätt att hamna i negativa tankespiraler, speciellt om man är trött och är tom på energi. Innan man dömer sig själv om varför man inte orkar tänka positivt är det viktigt att reda ut sitt kroppsliga tillstånd vilket går hand i hand. Utred med en läkare och om du inte får något svar där som hjälper dig, då kan du vända dig till en alternativ terapeut. En bra bok som jag varmt kan rekommendera är Louise Hay bok ”Allt är bra” där hon beskriver hur tankar påverkar kroppen och om hur kroppen påverkar våra tankar allt är ett. Självklar går vi också igenom naturliga sorger som måste få tillåtas finnas där som dödsfall, separation, svåra sjukdomar osv! Det är viktigt att vi får tillåtas att känna olika stadier av känslor som är en del av läkningen till kropp och själ. 

En bok jag rekommenderar som är väldigt bra

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan