Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Telepati med människor, djur och den Gudomliga källan.

Hur många av er har någon gång haft en Telepatisk förmåga? Du kanske tänkt på någon och i samma ögonblick ringer personen. Har du vetat vad någon kommer att säga sekunderna innan han eller hon tar till orda? Häromdagen när jag satte mig i bilen, kom det en låt i mitt huvud med Carola ” Säg mig var du står” När jag sedan satte på bilradion så kom låten upp direkt. Man kan kalla det föraning/förnimmelse också. När jag gick på en medial utvecklingskurs för många år sedan så fick vi träna Telepati. Jag och en annan kursare och senare som blev en god vän Gunilla som tyvärr gick bort i somras. Hon och jag var klockrena när vi testade Telepati. Vi blev väldigt förvånade båda två! Vi fick sitta mitt emot varandra och den ena skulle skicka olika bilder och färger en rund ring, fyrkant, trekant eller stjärna. Färger gult, grönt, rött och blått. som mottagare skulle man känna in bilden och färgen och säga vad det var och få ett godkännande av den som skickade den. Ofta kan man känna telepatiska band mellan sina närmaste. Eller den känslan man har när man är i flödet och man har bett om någonting och så manifesteras det på ett mirakulöst sätt. Jag är övertygad att om just då i dom ögonblicken så är man i kontakt med den Gudomliga källan. Man kan även kommunicera med djur genom telepati. Det stressade samhället gör också att telepatin inte kommer fram och vi har glömt hur man kommunicerar på den vägen. Ett sätt att testa sin telepatiska förmåga med ett Zeners-test. Det är viktigt att vara utvilad och inte trött. Gör gärna någon kort meditation innan eller djupa andningsövningar. Gör det tillsammans med en vän eller någon som står dig nära. Bestäm vilken av er som ska vara sändaren och mottagaren. Använd dessa bilder på bilden eller det jag beskrivit ovan. Sätt er med ryggarna mot varandra och den andra sitter med en av bilder och fokuserar starkt på bilden, den andra mottagaren ska då rita ner på ett papper vad mottagaren skickar.

Gör det 25 gånger, räkna resultatet. Man har 20-25% chans att gissa rätt svar. Har du 25% har du hög telepatisk förmåga. Ge inte upp om du inte lyckas första gången sändaren kan också vara dålig på att förmedla bilden, en del människor kan ha svårt att se i bilder. Så pröva gärna igen med en annan person som du känner väl. Lycka till 🙂

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan