Ett ansiktslyft utan operation med Plasmapen plaxen +

Igår gjorde jag ett besök på JanetsBeauty för att göra ett ansiktslyft med den revolutionerande elektrostatisk teknologi  som inte kräver någon operation. Plasmapen har en spets som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När spetsen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Det öppnas en mikrokanal och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga ”skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroplaster, som är en viktig del av hudens självläkning och kollagenproduktion.  Innan behandlingen fick jag en bedövningskräm i ansiktet som jag skulle ha på mig i 30 minuter. Mitt syfte var att strama upp huden vid ögonlocken som tyvärr blir slappare med åldern. Men det blev en behandling i hela ansiktet istället. Behandlingen var så gott som smärtfri och första dagen upplever man lite solsveda, idag kan jag uppleva lite pirrningar i ansiktet och jag är lite rödprickig. läkningen tar ca en vecka eller två och man får absolut inte sola dom första veckorna, man bör helst vänta 3 månader innan man solar. Så den bästa tiden att göra behandlingen är nu på hösten/vintern. Hudåtstramningen är permanent, men  huden fortsätter såklart att åldras som vanligt men bra kost och levnadsvanor samt omvårdnad om huden är viktigt. Själv brukar jag använda advokadolja eller kokosolja som nattkräm. Janet har lång erfarenhet som hudterapeut och har också skrivit en bok som heter Bromsa åldrandet bli Beauty Forever. Janet är mycket proffsig och kunnig inom sitt område och man känner sig väl omhändertagen. Nu har hon 50% rabatt på Plasmapen behandlingen fram till årskiftet. Kliniken ligger i det vackra området Lindbacken utanför Uppsala. Länk till JanetsBeauty finns efter bilderna 🙂

 

Plasmapen
Plasmapen

 

Behandlingsrum på JanetsBeauty, vackert inrett

Väntar på ansiktsbehandlingen med Plasmapen
Ansiktskrämer och dylikt
Hudterapeuten Janet
Boken skriven av Janet Sandberg. Bromsa ditt åldrande och bli Beauty Forever
Chokladhjärtan
priser

För att komma i kontakt med Janets Beauty  se länk https://janetsbeauty.se/nyaste-tekniken-inom-hudforyngring-med-plasmapen-plaxel/

Lämna ett svar