Ett ansiktslyft utan operation med Plasmapen plaxen +

Igår gjorde jag ett besök på JanetsBeauty för att göra ett ansiktslyft. Med den revolutionerande elektrostatisk teknologi  som inte kräver någon operation.

Plasmapen har en spets som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När spetsen kommer nära huden skapas en syre kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Det öppnas en mikrokanal och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden. Vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga skadan som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroplaster. Som är en viktig del av hudens självläkning och kollagenproduktion.

Bedövningskrämen Emla

Innan behandlingen fick jag en bedövningskräm i ansiktet som jag skulle ha på mig i 30 minuter. Mitt syfte var att strama upp huden vid ögonlocken som tyvärr blir slappare med åldern. Men det blev en behandling i hela ansiktet istället. Behandlingen var så gott som smärtfri och första dagen upplever man lite solsveda.  I dag kan jag uppleva lite pirrningar i ansiktet och jag är lite rödprickig. Läkningen tar ca en vecka eller två och man får absolut inte sola dom första veckorna. Man bör helst vänta 3 månader innan man solar. Så den bästa tiden att göra behandlingen är nu på hösten/vintern.

Rabatt på Plasmapen

Hudåtstramningen är permanent, men  huden fortsätter såklart att åldras som vanligt. Med en bra kost och levnadsvanor samt omvårdnad om huden är viktigt. Själv brukar jag använda advokadolja eller kokosolja som nattkräm. Janet har lång erfarenhet som hudterapeut och har också skrivit en bok som heter Bromsa åldrandet bli Beauty Forever. Janet är mycket proffsig och kunnig inom sitt område och man känner sig väl omhändertagen. Nu har hon 50% rabatt på Plasmapen behandlingen fram till årskiftet. Kliniken ligger i det vackra området Lindbacken utanför Uppsala. Länk till JanetsBeauty finns efter bilderna.

 

Plasmapen
Plasmapen ser ut som ni kan se på bilden

Här är har jag fått behandlingen med Plasmapen i detta rum.

Plasmapen
Här låg jag på denna bänk när jag fick behandling med Plasmapen av Janet.

Behandlingsrum på JanetsBeauty vackert inrett när jag fick behandling med denna fantastiska Plasmapen

plasmapen
Väntar på ansiktsbehandlingen med Plasmapen
plasmapen
Ansiktskrämer och dylikt
plasmapen
Hudterapeuten Janet
Plasmapen
Boken skriven av Janet Sandberg. Bromsa ditt åldrande och bli Beauty Forever
plasmapen
Chokladhjärtan
priser

För att komma i kontakt med Janets Beauty  se länk till behandling med Plasmapen här.

Ta även hand om din kropp med Delgada kaffet som du kan hitta i detta inlägg.

Lämna ett svar

Till startsidan