Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Wakeupglobe presenterar nu sina konferenser med andlighet, upplysning, kärlek och mycket skratt

Nu har wakeupglobe lagt ut två Youtube-klipp på konferensen som var i Örebro i somras.

Jag hade önskat att jag hade kunnat vara där, men arbete och annat upptog min tid. Så jag är nu så tacksam att få kunna se alla föredrag som har börjat läggas upp på Youtube. Jag hoppas att jag har möjlighet att komma på nästa konferens som planeras våren/sommaren 2021. När jag såg det första klippet så bokstavligen lyfte jag i soffan av dom fantastiska budskapen och energin i konferenslokalen. Michael Oddane levererade sin kunskap om den esoteriska läran.

Världen styrs idag till stor del genom att undanhålla spirituell kunskap och fundamental kunskap om skapelsen, vår historia och universums lagar. Michael Oddane har gjort några videos om den eteriska läran och om du vill lära dig mer om det så kika in på Youtube. Världen, människorna börjar vakna och det med besked. Mörkret försöker hålla sig krampaktigt tag och går in med full kraft nu men i och med det så kan ljuset lysa på det och där i kan det ske en förändring.

Många upplever ett yttre uppvaknade börjar se att saker inte står rätt till, en känsla. Media bombarderas oss med rädsla och utför en programmering vad vi ska tänka och känna. Stressen i samhället som gör oss sjuka och avtrubbade. Det inre uppvaknade börjar också för en del, det inre sökande vem är jag? Vad gör jag här på jorden? Vad vill jag? Man söker en inre stillhet bortom allt tjattrande. Många börjar med meditation, yoga, ta hand om sin kropp, äta nyttig mat, och söka och utforska andligheten i livet. Jag själv åkte till Indien 2011 och 2014 där jag levde i tystnad, mediterade, yoga ,fick visdom och läror av munkar och nunnor. Jag upplevde många spirituella upplevelser där.

Det andra videoklippet med den energifyllda Lou Rossling som är 76 år, förskolelärare och föreläsare med mycket visdom och kunskap som gav så mycket glädje och skratt. Lou som länge varit vaken och medveten om lögnerna som vi alla matats med, har i viss mån kunnat förmedla budskapet på sina föreläsningar. Men det har hela tiden funnits en gräns hur långt hon har kunnat gå. Och så händer det; Lou får ÄNTLIGEN möta den vakna publik hon väntat på. Orädda människor som liksom Lou själv längtar efter att sanningen ska komma upp i ljuset. Jag rekommenderar er att se båda klippen och fortsätta se dom efterföljande som just nu i skrivandes stund har det kommit ett till föredrag på Youtube. Wakeupglobe finns även på Facebook.

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan