Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Världens godaste och nyttigaste kaffe Delgada

Har du inte smakat världens godaste och nyttigaste kaffe så har du verkligen gått miste om något. Jag har nog aldrig smakat godare kaffe.

Kaffet har en rund smak som gärna dröjer sig kvar i smaklökarna. Jag pratar om kaffet Delgada som endast finns i Amerika på “Total Life Change” men man kan beställa kaffet till Sverige på några dagar. Det bästa med kaffet är att det är väldigt hälsosamt att dricka. Café Delgada är ett premium Arabica snabbkaffe som drivs med den naturliga styrkan i Red Reishi (Svamp). Kaffet Delgada ger dig viktiga näringsämnen. Kan till och med hjälpa viktminskning.

Immunförsvaret

Det är ett kaffe som boostar immunförsvaret. Om man är van att ha mjölk i kaffet så blir du verkligen inte besviken att dricka den utan mjölk, kaffet har alla smakbeståndsdelar du behöver. Kaffet finns i 2 olika smaker. Kaffe Delgata och kaffe Latin. Kaffe Latin är lite sötare i smaken och perfekt att dricka om man känner lite sötsug och samtidigt är det väldigt nyttigt med chaga i (svamp) och antioxidanter. kaffet kommer i en påse med 28 portionspåsar. Enkelt och smidigt.

Chaga svampen beställa kaffe online hos wendelins kaffe

Chaga eller björkticka/sprängticka som den heter på svenska växer på björkar. Den har använts som medicinalväxt i flera tusen år för en lång rad åkommor och hälsostärkande dryck. Den har ett komplext innehåll av näringsämnen som inkluderar, vitaminer, mineraler, spårämnen, polysackarider, fytokemikalier, melanin, aminosyror, steroler, saponiner, betulinsyra och SOD. Svampen innehåller kraftfulla antioxidanter och har ett mycket högt ORAC-värde mellan 60.000-360.000. ORAC står för Oxygen Radical Absorbance Capacity och mäts på 100 gram livsmedel. ORAC motsvarar den styrka som ett ämne har att neutralisera fria radikaler som orsakar oxidativ stress i kroppen, vilket kan bidra till att bryta ner kroppen celler. Antioxidanter har alltså förmågan att skydda cellerna och främja ett normalt fungerande immunsystem

Reshi

Med en historia som går tillbaka mer än 4000 år är Reishi definitivt en av mänsklighetens äldsta och mest värdefulla örter. I Kina är Lacktickan känd som Lingzhi som betyder ”ört av andlig styrka”. I Japan kallas den 10.000 årig svamp. Reishi, kallas för drottningen av svampar. Svampen har en hög koncentration utav bioaktiva faktorer, som adenosine, ganodermiska syror, enkla och sammansatta polysackariner och organiska proteiner. Den är även mycket rik på fibrer och antioxidanter. Av de aktiva substanserna i reishi anses de ämnen med mest hälsofrämjande egenskaper vara triterpener, polysackarider, ganoderma syra A-Z, kumarin, harpiks och germanium. Det är de fettlösliga triterpenerna som har de antiinflammatoriska egenskaperna och de vattenlösliga polysackariderna ska vara immunstärkande.

 

Länk för beställning av Delagada Kaffe eller kaffe Latin

Vill du beställa och köpa ekologisk kaffe online som är hovleverantör då har du Wendelins kaffe

köpa kaffe online
kaffe med Reishisvamp
Latin kaffe med chaga
(söt)

Vill du Beställa? Länk

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan