Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Andlighet en känsla

Andlighet är ett brett koncept med plats för många perspektiv. I allmänhet innehåller det en känsla av koppling till något större än oss själva, och det innebär vanligtvis en sökning efter mening i livet. Som sådan är det en universell mänsklig upplevelse – något som berör oss alla. Människor kan beskriva en andlig upplevelse som helig eller transcendent eller helt enkelt en djup känsla av livlighet och sammankoppling.

Vissa kanske tycker att deras andliga liv är intrikat kopplat till deras umgänge med en kyrka, tempel, moské eller synagoga. Andra kan be eller finna tröst i ett personligt förhållande till Gud eller en högre makt. Ytterligare andra söker mening genom sina kopplingar till naturen eller konsten. Precis som din känsla av syfte kan din personliga definition av andlighet förändras under hela ditt liv och anpassas till dina egna upplevelser och relationer.

Lämna ett svar

Till startsidan