Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Möten med Väsen, älvor och vattenandar

Den magiska trollörten

En av dom första böckerna jag fick i min barndom var förtrollande värld av John Bauer en bok som jag verkligen älskade med alla dess bilder. Jag hade också en tavla som hängde på väggen i mitt rum av John Bauer som heter den magiska trollörten. Min magi började nog redan där.

Tavla av John Bauer som heter Den magiska örten

Naturens andliga närvaro

Dom gånger jag kommer uti naturen känner jag mig hemma. Lugnet. Fågelkvitter och en enorm andlig närvaro. Jag får ofta svar eller budskap till mig genom naturens sätt att tala till mig. Jag uppfattar olika dimensioner samspelar med varandra. En del platser tilltalar mig mer och andra inte. Alla platser omges av olika energier. Lätta energier och tunga energier. Man kan känna att stenar har olika energier. En del stenar kan man känna värme från om man lägger handen på stenen och andra stenar kan kännas kalla. samma sak med träd som också avger olika energier. Vissa platser känns kalla medans andra platser känns varma. Det kan ibland bara vara några meter från en plats med lätta energier till en plats med tunga energier. En sån plats åkte jag ofta till i somras.

Ulva kvarn och historian

Den platsen heter Ulva kvarn som ligger ca 1 mil norr om Uppsala. Redan på 1300-talet omnämns kvarnstället vid Ulva. Platsen var ett vadställe för folk och fä, bland annat kunde man se vargen, ulven, ta sig över vattnet. Nuvarande kvarnhuset byggdes i slutet på 1750-talet och drevs som kvarn fram till 1963. 1998 brann byggnaden och fick därefter rustas och renoveras för att återinvigas 1999. Sedan 1984 är Ulva Kvarn ett hantverkscentrum. Detta står skrivet på att läsa på  https://www.upplandsstiftelsen.se/visa-alla-omraden/forsen-vid-ulva-kvarn__542

Möten med väsen

En dag när jag var där så lämnade jag min favoritplats av lugn och vandrade längs ån. Jag  fotograferade lite men jag kunde känna in en ändrad energi en tyngre energi trots att platsen var vacker. En orolig energi blandat med lätt energi i en salig blandning. Blev kvar där en stund men drog sakta tillbaka pga den överväldigande energin. När jag kom hem upptäckte jag olika Väsen. Älvor .Vattenandar i mina fotografier som jag visar här.

Vattenande

 

Vattenandar och väsen
Vattenandar och väsen

 

Ser du ansiktet i mitten av bilden bilden?

Älva en nix eller en människa

Ser du siluetten i mitten av bilden. En kvinna med overall, långt hår och möjligtvis basker?

en älva, nix eller annat väsen
som en vacker tavla med olika figurer och väsen
som en vacker tavla med olika figurer och väsen

 

Som en vacker tavla med olika figurer och väsen

En man med skägg och en fisksvans
En man med skägg och en fisksvans

En man ett väsen med skägg och fisksvans

Svarta och vita flygfän
Svarta och vita flygfän

 

Svarta och Vita flygfän

Vita flygfän
Vita flygfän

 

Älskar verkligen dessa bilder som visar det magiska i vår vackra natur. Kanske ser du andra bilder i dom som jag inte har beskrivit här. I mitt nästa inlägg ska jag skriva om våra vackra träd som visar olika budskap.

www.myntablad.com

Lämna ett svar

Till startsidan