Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Biografi min historia och behandlingar

Bästa bloggportal Hej och varmt välkommen till myntablad bästa bloggportal

bästa bloggportal
Marica Eriksson
Hypnosterapeut och
medium

Jag heter Marica Eriksson, jag finns i Uppsala, men arbetar även på distans!

Jag erbjuder: bästa bloggportal

Medial vägledning med och utan Tarot. Samt även ögonrörelseterapi, hypnos, tidigare liv och meditation. Jag har också healing, husrensning och kurser.

Kontakt Telefon : 0708183466

Om mig och mina utbildningar

Från Västerbotten till Uppsala

Jag bor i Uppsala men kommer från Västerbotten från en samesläkt på mammas sida med ett släktled av medialite. Jag har nog alltid känt mig lite udda och anat och känt att det funnits något mer än det vi kan ta på. Första upplevelsen jag hade som barn var en utomkroppslig upplevelse. Där jag såg mig sväva ovanför min kropp en så kallad “soul travel”.

Benny Rosenkvist väcker upp mig

Vad som först  fick mig att vakna till denna kallelse var det kända mediumet Benny Rosenkvist. Benny  frågade mig varför jag stängde av det mediala inom mig, och då började det verkligen ta fart ljusfenomen. Detta blev då jag började påkalla min uppmärksamhet och min mediala resa började. Jag började med att lära mig olika meditationstekniker.  Jag lärde mig frigörande andning, kanalisering med autmatskrift m.m.

Mitt liv har många gånger varit svårt, jag var ensamstående mamma. Svår  graviditet där jag genomled en  svår fysisk sjukdom som jag kämpade mig frisk från.  Svåra relationer som satte sår i mitt liv. Detta blev en  fördel att ha det i bagaget för att kunna förstå andra människor vad dom går igenom.

Personlig utveckling

Har även jobbat mycket med min personliga utveckling. Under 2 års tid gick jag på mediala utvecklingscirklar hos mediumet Maria-Therese Boman Agerhill. Jag är utbildad hypnosterapeut, TidigareLivterapeut, EMI- Eye Movment Integration.. Jag är utbildad Trainer i Indien på Oneness University inom meditation och personlig utveckling. Är Initierad och upplärd Paqo,prästinna och shaman i Inkatraditionen. Samt healing av Anna Southerington som bland annat skrivit boken Inkamästarnas arv. Jag har också varit hennes samarbetspartner på hennes kurser.

Dessutom utbildad i olika healingtekniker och har även kanaliserat Deep Blue Healingen till mig. En gång i tiden har jag även varit ordförande i den nu nedlagda föreningen Ananda. På Ananda tog vi in olika föredragshållare inom det alternativa. Vi anordnade hälsomässor en fantastisk rolig tid i mitt liv med många underbara möten. För övrigt är jag väldigt hälsoinriktad och älskar hälsosam god mat gärna vegetariskt. för länge sedan utbildade jag mig till kock.  styrketräning och är kunskapstörstande i alla möjliga ämnen mellan himmel och jord. Förutom mitt företag myntablad jobbar jag även inom vården.

Till startsidan