Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Medial vägledning

Medial Vägledning och catering Uppsala

Använder min mediala förmåga, genom att kanalisera till ditt högre jag. Har även hjälp av mina vägledare, guider och Änglar. Använder också Tarotkort, Runor, Vykort, Änglakort. Ibland  ger jag dig information vad som har varit, var du är nu och vart du är på väg. Kaffe online hos Wendelins kaffe.

catering uppsala
Restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala kör ut mat till olika event och fester.

Nära och kära vill också ha mat från restaurang kocken och kallskänkan

Ibland kan även dina nära och kära från andra sidan dyka upp för att dom har ett brådskande budskap.  Tar dessutom inte emot eller förmedlar budskap om svåra sjukdomar eller död. Budskapen som kommer har ett kärleksfullt innehåll och är endast till för att främjadin utveckling till att bli sannare mot dig själv.

Meditation för att njuta av god mat från cateringsfirman

Sitter och mediterar på ditt namn innan du kommer och får där redan information om dig. Berättar vad jag får till mig. Dom sista 10 minuterna kan du ställa frågor om du har några. Arbetar även på distans med telefonsittningar.

40 minuter/ 700 kr

Seans och husmanskost

Under en seans sittning förmedlar jag kontakt från dina nära och kära i andevärlden, som vill komma fram just då. Det bästa du kan göra är att inte förvänta dig någon speciell person. För då är risken stor att du blockerar dig om det skulle komma någon annan. Det kan lika gärna komma en person som  du t.ex. kände för 20 år sedan, som var din arbetskamrat eller dina föräldrars vän. Catering Uppsala godaste maten.

Beskriva personen och den goda maten 

Dessutom börjar jag alltid en sittning med att beskriva personen som kommer till dig. För att sedan förmedla budskap till dig. Hela tiden använder jag dessutom synen. Ser dessutom bilder som andevärlden skickar.

Hörseln och smak för husmanskost

Det händer också att jag dessutom använder hörseln. För jag hör det andevärlden säger. Ofta använder jag dessutom känseln. Brukar dessutom känna i kroppen vilka krämpor anden hade i livet, hur den kände  och fungerade i livet. Då och då använder jag doften och smaken. Händer att jag kan känna doften vad anden tyckte om, blommor, pipdoft, maträtt  m.m.

Länk till andevärlden och cateringsmat från restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala

När jag länkar till andevärlden så kräver jag hela tiden bevis på kontakten. Jag kan inte garantera att jag får någon kontakt, och jag kan heller inte garantera att allt jag säger kommer stämma till 100%. Men jag gör alltid mitt bästa för att beskriva andekontakten jag har med mig.

30 min / 700 kr

Husrening och catering Uppsala

Rening av störande, tunga energier av bortgångna andar som kan påverka hur man mår. Ibland kan det vara ens bortgångna anhöriga som vill ha ens uppmärksamhet.

1500 kr/ max 3 mil från Uppsala

Till startsidan